Lorem ipsum dolor

Nyheder leveret i indbakken

Du kan få nyheder leveret i din postkasse. Du kan få nyheder ved at besøge vores nyhedssites på din mobiltelefon eller computer. Og du kan også få nyheder leveret lige i din indbakke i form af et af vores nyhedsbreve.

Foto: Colourbox

Vi udsender i 100-vis af forskellige nyhedsbreve her eneste dag. 

Et nyhedsbrev med nyheder fra Tønder, et nyhedsbrev med erhvervshistorier fra Randers, et med vores bedste nyheder fra Amager, et med sport fra Holstebro, et med nyheder om fodboldklubben OB på Fyn. Og mange, mange flere. 

Nyhedsbreve er populære hos vores brugere. Vi sendte 55.000 nyhedsbreve dagligt i januar 2021. Vi sendte 110.000 nyhedsbreve dagligt ved årets udgang. 

Vi har forskellige typer at nyhedsbreve.  

Nogle nyhedsbreve er som en spiseseddel. Vi sender en mail med et udsnit af de historier, du kan finde på vores nyhedssites. Du klikker på historierne i nyhedsbrevet og sendes videre til vores nyhedssites, hvor du kan læse dem i deres helhed. 

Her et eksempel fra JydskeVestkysten:

Andre nyhedsbreve går mere i dybden, minder i virkeligheden mere om en avis, der er leveret i din indbakke. Du er blevet klogere på vigtige historier, når du har læst mailen. Hvis du virkelig vil i dybden eller læse noget mere, så er du selvfølgelig meget velkommen til at klikke dig videre ind på vores nyhedssites. Men du får en fuld medieoplevelse, uden at du behøver forlade din indbakke.

Den types mail er typisk forbeholdt vores abonnenter. 

Se eksempel her fra Vejle:

Se også Avisen Danmarks nyhedsbrev, som er gengivet på avisens nyhedssite: https://avisendanmark.dk/forside

Det nyhedsbrev er en vigtig del af Avisen Danmark. Prøv det - det er en anden måde at holde sig opdateret på den store dagsorden, men den gør det muligt for dig at tale med om de vigtige historier, fra Danmark men også ude fra verden. Du bliver klædt på i en fart.

Endelig har vi en række medier, der først og fremmest er nyhedsbreve. Det gælder en lang række af de helt lokale medier, vi i Jysk Fynske Medier satte i søen i 2021. Vi ved, at vores brugere har travlt og derfor går vi op i at levere lokale nyheder, der lever op til tre ting:

  1. Vi kommer til dig med dem. Vi leverer flere gange om ugen nyhederne lige i din indbakke. 
  2. Vi leverer den lokale nyhedsdækning, så du hurtigt kan få et overblik over dem. Nyhedsbrevene består af en personlig intro fra de lokale journalister, der ridser ugens overskrift i lokalområdet op. Dernæst består nyhedsbrevene af nyhedsoverblikket i kort form - en række resumer, som du hurtigt kan danne dig et indtryk af, hvad der er sket og sker. Så du kan tale med, når lokalområdets vigtigste historier diskuteres. 
  3. Nyhedsbrevet rummer også link til de fulde historier, så du kan dykke ned i de emner, der interesserer dig. 

Lyt til dine lokale nyheder

Du kan læse dine lokale nyheder, men du kan også lytte til dem. Det gælder i nyhedsbrevene, og det gælder på vores nyhedssites.

Vi bruger en robot til at læse op. Det er ikke helt som at høre en dygtig journalist læse op, men en robot kan til gengæld læse alt op, 24 timer i døgnet, syv dage ugen, hele året. 

Ca. 2500 lytter hver dag til oplæste artikler, nyhedsbreve eller nyhedsudsendelser. 

Prøv eventuelt vores oplæste nyheder eller klik på FÅ DE SENESTE NYHEDER LÆST OP HER øverst i dit lokale medies daglige nyhedsbrev.

Jysk Fynske Medier (JFM) er Danmarks næststørste private mediekoncern og dækker hele landet. Vi når ca. 2,6 millioner kontakter hver uge, har en omsætning på ca. 2 mia. kr. og beskæftiger ca. 1800 medarbejdere. Koncernen udgiver i alt 15 dagblade med godt 600.000 læsere hver uge og 63 ugeaviser med ca.  930.000 læsere. Avisen Danmark er et af landets mest læste dagblade med over 450.000 læsere hver uge. Dertil regionale og lokale nyhedssites med ca. 1,2 mio. ugentlige brugere. Den nationale Radio4 - med JFM som hovedejer - når ca. 280.000 ugentlige lyttere. Radio4’s podcasts blev i 2021 downloadet 8,5 mio. gange. Foruden Radio4 har koncernen fire kommercielle radiostationer med tæt på 700.000 ugentlige lyttere. JFM er medejer af det største danske distributionsselskab dao og har derudover egne distributionsselskaber. JFM ejer to rotationstrykkerier og et full service printhouse Step Print Power. Datterselskabet, kommunikationsbureauet STEP er blandt Danmarks største. Dertil drives digitale aktiviteter som Gul&Gratis, deal.dk og SPOTdeal.