Lorem ipsum dolor

Vi lancerede 18 nye apps med brugerne i centrum

I 2023 lancerede JFM 18 nye apps på henholdsvis iOS og Android. Hvor vi tidligere tilbød én kiosk-app, der rummede samtlige titler fra JFM, tilbyder vi nu 15 dagblads-apps, der hver især rummer de relevante lokale dagblade og ugeaviser, samt en app for Avisen Danmark, en for Erhverv+ og en for samtlige ugeaviser.

Vi kom fra en kiosk-app, der var blevet tung og uoverskuelig i takt med, at JFM voksede, og der kom mange flere titler til.

På baggrund af brugerundersøgelser blandt app-brugerne, udviklede vi derfor nye brand-specifikke apps, som skulle give en bedre og mere overskuelig brugeroplevelse.

De nye dagbladsapps rummer både vores seneste digitale nyheder, e-avis, podcast og vores video-univers, JFM Play, i én samlet pakke.

Lanceringen af de nye apps var en koordineret indsats på tværs af JFM mellem redaktion, marketing og kundeservice, der dels skulle fortælle om de nye apps og dels hjælpe brugerne i gang med de nye apps.

Brugerne har taget godt imod de nye apps. De bliver hentet og brugt mere end nogensinde, og vi får god feedback samt pæne bedømmelser fra brugerne.

I 2024 fortsætter udviklingen af vores apps, hvor vi på baggrund af brugerundersøgelser og dataindsigter bygger nye og bedre apps, der skal give brugerne en endnu bedre oplevelse.

Vi er Danmarks næststørste privatejede mediekoncern. Vi lever af at formidle. Vi er sat i verden for at fastholde og udvikle de regionale og lokale mediers afgørende rolle for demokrati og sammenhængskraft i lokalområderne. Det er vores mission. Og det, der driver os hver eneste dag. Vi står bag 15 dagblade, 43 ugeaviser, 4 kommercielle radiostationer, en landsdækkende tale-radio og en lang række nyhedssites og andre digitale brands. Vi har virksomheder, der skaber kommunikation mellem mennesker. Trykkerier og trykformidlere, dealsites, et kommunikationsbureau og distributionsfirmaer, der leverer aviser og pakker til alle adresser 365 dage om året. På alle platforme informerer og inspirerer vi hver eneste dag med vores historier fra der, hvor livet leves. Vi dækker hele Danmark. Vi er en levende organisation med 1500 engagerede medarbejdere med arbejdssteder fra Holstebro til Hovedstaden. Medarbejdere, der hver dag lægger al deres energi, viden og kunnen i at informere, inspirere, kommunikere og underholde.