Lorem ipsum dolor

SMV'ernes nye digitale hjem: Erhverv+ fordobler brugertallene

Erhverv+ er JFM’s erhvervsmedie, som især læserne på print kender fra den ugentlige udgivelse, der udkommer sammen med det lokale dagblad - og nyder status som ’Danmarks mest læste erhvervsavis’ med flere end 150.000 læsere.

Digitalt har Erhverv+ hidtil levet en mere stille tilværelse, men overgangen fra 2023 til 2024 bød på et nybrud for Erhverv+.

Som en del af en samlet digital erhvervs-satsning blev de fem nyhedsbrevs-medier Erhvervsliv lagt ind under Erhverv+ brandet, og mediet udgiver i dag ni nyhedsbreve – ét dagligt samt otte ugentlige lokale eller regionale nyhedsbreve, foruden de seks print-udgaver for Fyn, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordsjælland og Storkøbenhavn – de to sidstnævnte som månedlige udgivelser.  

Hovedfokus er dog nu på erhvervplus.dk, hvor målgruppen er landets mange SMV’er – de små og mellemstore virksomheder, der udgør rygraden i dansk erhvervsliv. SMV’erne udgør 99 procent af alle danske virksomheder og omtrent halvdelen af arbejdspladserne i Danmark.

Erhverv+ er mediet først og fremmest for dem. De skal hver dag kunne spejle sig i indholdet både på sitet og i nyhedsbrevene, men alle andre er naturligvis velkommen til at læse med og få inspiration, indsigt og nyheder fra SMV-land.

Netop inspiration, indsigt og nyheder er de tre redaktionelle søljer, når det handler om at give læserne en daglig dosis ’inspiration til arbejdslivet’.

Det digitale sporskifte viste sig allerede i fjerde kvartal 2023 med målbare resultater i forhold til sidevisninger og brugere på sitet, og den positive udvikling er – i skrivende stund – fortsat i første kvartal 2024. Både brugertal og sidevisninger er fordoblet i perioden, og nu er målet endnu en fordobling i 2024.

Udover det redaktionelle indhold på sitet har implementeringen af søge-værktøjet ErhvervsBasen boostet besøgstallene. Med ErhvervsBasen kan brugerne finde artikler, nøgletal og karriereinfo på mere end to mio. danske erhvervspersoner og virksomheder - alt sammen i én og samme database.

Fire eksempler fra 2023 på kernefortællinger fra Erhverv+:

Foto: Kristoffer Hanberg Clemmensen

Farens død blev forvandlet til motivation: Nu skaber 25-årige Søren international succes med egen opfindelse

Foto: Michael Bager

En samtale med to kvindelige håndværkere fik Nina Groes til at tage affære: Oplevede en fordomsmur så tyk, som hun aldrig havde set det før

Foto: Thomas Maxe

Vred bilist skabte farlig situation ved lastbil: Efter det filmer Jørgens chauffører altid trafikken

Foto: Rasmus Kongsgaard

Han er fjerde generations tømrer og har altid beskæftiget sig med træ: Pludselig fik materialet merværdi, og et markant skifte er på vej

Vi er Danmarks næststørste privatejede mediekoncern. Vi lever af at formidle. Vi er sat i verden for at fastholde og udvikle de regionale og lokale mediers afgørende rolle for demokrati og sammenhængskraft i lokalområderne. Det er vores mission. Og det, der driver os hver eneste dag. Vi står bag 15 dagblade, 43 ugeaviser, 4 kommercielle radiostationer, en landsdækkende tale-radio og en lang række nyhedssites og andre digitale brands. Vi har virksomheder, der skaber kommunikation mellem mennesker. Trykkerier og trykformidlere, dealsites, et kommunikationsbureau og distributionsfirmaer, der leverer aviser og pakker til alle adresser 365 dage om året. På alle platforme informerer og inspirerer vi hver eneste dag med vores historier fra der, hvor livet leves. Vi dækker hele Danmark. Vi er en levende organisation med 1500 engagerede medarbejdere med arbejdssteder fra Holstebro til Hovedstaden. Medarbejdere, der hver dag lægger al deres energi, viden og kunnen i at informere, inspirere, kommunikere og underholde.